© Mark Kohn
Jozua Douglas

Dit is de winnaar van De Grote Jozua Douglas Boekverkiezing…

Van 3 maart t/m 17 maart heb ik De Grote Jozua Douglas Boekverkiezing georganiseerd! Ik was namelijk wel eens benieuwd wat jullie nou mijn leukste boek vonden. En wauw, wat hebben er veel fans gestemd en campagne gevoerd!

Maar er is duidelijk één winnaar en dat is….

De verschrikkelijke badmeester!

Van de honderden stemmen had De verschrikkelijke badmeester de meeste! En dat vind ik superleuk, dat was namelijk mijn debuut bij Uitgeverij De Fontein. Heb jij dit boek nog niet gelezen? Lees hieronder verder waar het over gaat. Maar eerst maak ik de winnaars bekend van de prijzen…

Tromgeroffel…

Onder alle stemmers verloten wij 3 keer een boek van mij naar keuze + het unieke Costa Banana-petje!
Gefeliciteerd Marit, Dylano en Vera S. Jullie hebben een persoonlijk mailtje ontvangen van de uitgeverij.

Iedereen die een foto, tekening of filmpje maakt, maakt kans op het Super Mega Giga Ultra Winpakket: 14 boeken van mij (uitgegeven bij Uitgeverij De Fontein) + het unieke Costa Banana-petje voor jou en je vriend of vriendin!
Gefeliciteerd Amira! De uitgeverij neemt contact met je op voor het mega boekenpakket en de Costa Banana-petjes!

Hier gaat De verschrikkelijke badmeester over:
Volgens zijn vader heeft Lev een gigantisch zwemtalent, en dus moet hij trainen bij de legendarische zwemkampioen Boris Brulboei. Iedereen vindt Boris geweldig, want hij is knap en verzorgt zielige zeehondjes. Maar Lev weet wel beter: Brulboei is de allerverschrikkelijkste badmeester ooit. Als Lev op een dag ontdekt dat Brulboei een gemeen plan beraamt, komt hij samen met zijn buurmeisje Lita in actie. Kunnen zij de verschrikkelijke badmeester ontmaskeren?

Bekijk ook de boektrailer!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (2)