© Mark Kohn
Jozua Douglas

De Grote Jozua Douglas Boekverkiezing

Op 17 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. En daarom organiseer ik De Grote Jozua Douglas Boekverkiezing. Doe mee en maak kans op toffe prijzen! 

DE STEMPERIODE IS GESLOTEN

  • Als je stemt maak je kans op een boek naar keus plus Costa Banana petje.
  • Als je je voorkeur deelt op social media (#jozuadouglas) maak je kans op een groot boekenpakket met wel 14 boeken!

Lees snel verder!

Alle fans uit Nederland en België kunnen tot en met 17 maart stemmen op hun favoriete boek van mij (alle boeken die bij De Fontein zijn verschenen doen mee). Ik wil namelijk wel eens weten welk boek mijn lezers het leukst vinden.

Het boek met de meeste stemmen wint de verkiezing! Als je meedoet door te stemmen of campagne te voeren dan maak je kans op hele coole prijzen.

Bekijk hieronder mijn oproep (of lees verder onder het filmpje):

Stem op je favoriete boek

Wat moet je doen?

Stem allereerst op een van mijn boeken. Wil jij nou graag dat jouw favoriete boek wint? Ga dan, net als de politieke partijen, campagne voeren!

Maak een filmpje, foto of mooie tekening over jouw favoriete boek. Zet die op social media (zoals Facebook of Instagram) met #jozuadouglas of #jozuadouglasboekverkiezing. Vergeet daarbij niet om toestemming te vragen aan je ouders en mij te taggen (@jozuadouglas)!

Je mag jouw filmpje, foto of tekening ook mailen naar promotie@uitgeverijdefontein.nl dan zetten wij het voor jou online.

Wat kan je winnen?

  • Onder alle stemmers verloten wij 3 keer een boek van mij naar keuze + het unieke Costa Banana-petje!
  • Iedereen die een foto, tekening of filmpje maakt, maakt kans op het Super Mega Giga Ultra Winpakket: 14 boeken van mij (uitgegeven bij Uitgeverij De Fontein) + het unieke Costa Banana-petje voor jou en je vriend of vriendin!

Stemmen kan t/m 17 maart. 18 maart maken we de winnaars bekend en het boek met de meeste stemmen!

De grote Jozua Douglas boek verkiezing


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (10)