© Mark Kohn
Jozua Douglas

Pranks voor kinderen

Pranks voor kinderen

In dit kinderboek leert Professor Prank je alles over Pranks, 1 aprilgrappen en practical jokes. Maar let op! Dit zijn pranks voor kinderen. Niet voor ouders!

Ga naar de filmpjes!

Hoe word je een goede pranker? Wat is de ultieme 1 aprilgrap? Je leert het van Professor Prank. Met dit kinderboek word jij razendsnel een absolute foptopper. Meer dan 200 hilarische grappen, moppen en grollen. Boordevol tips, trucs en handige weetjes. Geinbaas, grapjas, lolbroek? Lees dit boek!

Bestel het boek

Het boek is verkrijgbaar in alle boekhandels. Koop het bij je eigen boekhandel of bij Libris, Bruna, Readshop of Bol.com.

Nee, natuurlijk niet! Dit boek is compleet waardeloos als je ouders, juf of meester het kent. Dit zijn pranks voor kinderen.
Dat hangt ervan af of je die vrienden nog te pakken wilt nemen.
Dit kinderboek bevat pranks voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Maar als je een genie bent, kun je het op je 2e al lezen.
Verstop het achter de boeken in je kast, onder je matras, tussen je onderbroeken, achter de verwarming, in de stofzuiger… Maakt niet uit, zolang je ouders het maar niet lezen.
De praktische grappologie kent 34 rangen. Het begint bij leven 1: leukerd. Daarna wordt je Assistent Scheetzak. Fopneus 0.0, etc.
Er zijn drie belangrijke regels: 1. Pesten is niet grappig. 2. Wees voorzichtig met dieren. 3. Maak niemand dood, maak niets kapot.
Albert Geinstein is een geniale prankuitvinder. Hij bereikte op 12-jarige leeftijd al de 33e rang binnen de Praktische Grappologie: Vanaf dat moment mocht hij zich Legendarische Space Clown noemen.
Professor Prank voor kinderen

Wie is Professor Prank?

Professor Prank geeft les aan de Universiteit der Geestige Wetenschappen. Hij is meester in de Hogere Fopkunde en won onlangs nog de Nobelprijs voor zijn ontdekkingen in de praktische grappologie

Fop-omslag

Niemand mag weten dat jij een kinderboek over pranks leest. Niemand mag weten wat jij van plan bent. Vermom daarom het boek met dit fop-omslag.

Heb je wel het boek, maar geen omslag? Download het hier.

Professor Gaap fopomslag

Introductie

Kaaslimonade

Bloed douche

Blauwe melk

Choco surprise

Booby grap

Holy Chips

IJsgein

Melige grap


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (4)