© Mark Kohn
Jozua Douglas

Kinderboekenweek 2019

Van 2 t/m 13 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema van de Kinderboekenweek 2019 is: Vervoersmiddelen — Reis mee! Een kort overzicht van alle aanbiedingen, acties, filmpjes en lestips voor De Kinderboekenweek 2019.

In de Kinderboekenweek 2019 staan dit jaar reizen centraal. En dan gaat het niet zozeer om de bestemming, maar om de reis zelf. Voertuigen, dus. Bussen, auto’s, treinen, fietsen, vliegende tapijten, raketten en tijdmachines.

Ik maakte speciaal voor de Kinderboekenweek 2019 een openingsfilmpje voor in de klas. Hiermee kun je de kinderboekenweek officieel openen.

(Tekst gaat verder onder het filmpje)

Lestips en leuke acties

Boeken voor de Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek 2019 gaat over reizen en voertuigen. Ik heb drie boeken geschreven die goed aansluiten bij dit thema. Een overzicht met lestips. Lees meer…

 

Spaar gratis boeken voor je schoolbieb

Tijdens de Kinderboekenweek kun je sparen voor gratis boeken voor je schoolbieb. Lees meer over deze mooie actie. Lees meer…

Prijsvraag: Jouw naam in mijn boek

Wil jij met je naam in mijn boek? Of weet je nog iemand die per se in mijn boek moet? Doe dan mee met deze unieke prijsvraag!

Gratis Ufo-alarm bij Kidsweek!

Als ik vroeger Kidsweek had gehad, was ik nu veel slimmer. Gelukkig is er nu een actie. Lees nu 13 weken Kidsweek voor € 17,50 en krijg GRATIS mijn nieuwste boek Ufo-alarm.

Filmpjes: Hoe maak je een boek?

Ik heb een heleboel filmpjes gemaakt over hoe je een boek schrijft. Over mijn werkkamer, over mijn toetsenbord, over de drukkerij, de uitgeverij en het Centraal Boekhuis. Hier zie je een overzicht van de filmpjes.

Gouden Grijns

De Gouden Grijns

Samen met Tosca Menten ben ik lid van De Gouden Grijns. Onze eerste verhalenbundel Pech onderweg is Kerntitel voor de Kinderboekenweek 2019. Lees meer over De Gouden Grijns.