© Mark Kohn
Jozua Douglas

Win Ufo-alarm of Costa Banana 6

Goed nieuws! We verloten eind april 10 boeken. In dit bericht lees je hoe je mee kunt doen.

Wat gek hè, dat we nu allemaal thuiszitten? Voor mij is er niet zoveel veranderd: ik schrijf altijd thuis. Op dit moment ben ik druk bezig met het schrijven van het laatste Costa Banana-deel: Het piranha-complot! Het wordt superspannend. Misschien wel mijn spannendste boek ooit!

Best jammer dat je niet meer het huis uit kunt, of niet? Maar gelukkig kun je met een boek toch leuke avonturen beleven. Ga je mee op reis naar Costa Banana? Deel 4, Ufo-alarm, doet mee met de Kinderjury. Als jullie die hebben gelezen kun je er in mei op stemmen!

Wat moet je doen?

Ufo-alarm is een van de boeken die kans maakt op de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Die prijs, dat is natuurlijk een grote eer. Maar wat ik vooral hoop is dat zoveel mogelijk kinderen kunnen genieten van Ufo-alarm!

Daarom hebben wij een leuke winactie. Ga jij deze Leesweken Ufo-alarm (her)lezen? Stuur dan een foto naar promotie@uitgeverijdefontein.nl waarop jij het boek aan het lezen bent en die wij online mogen delen. Of deel de foto zelf online en gebruik de hashtags #ikleesthuis en #jozuadouglas!

Uit alle foto’s kiezen wij 5 winnaars en die winnen straks het laatste Costa Banana-deel: Het piranha-complot.

PS Vraag wel even aan je ouders of je de foto mag opsturen!

Heb je Ufo-alarm nog niet?

Maak dan een foto waar je een ander boek van Jozua Douglas leest en deel die of stuur de foto op. Wij kiezen ook 5 winnaars uit die Ufo-alarm kunnen winnen!

Meedoen kan t/m 30 april, de winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 

Inzendingen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (6)