© Mark Kohn
Jozua Douglas

Nieuw van De Schoolschrijver: Jaarlijn voor het digibord

Wil je op school meer doen met lezen en schrijven? De Schoolschrijver ontwikkelde een nieuwe digitale methodiek voor groep 3 tot en met 8. Kinderboekenschrijvers nemen de kinderen een schooljaar lang mee in de wereld van boeken en verhalen.

Het Jaarlijn-programma is eenvoudig uit te voeren door de leerkrachten, met een handleiding die je stap voor stap door de les leidt. Wekelijks doe je één digibordles met daarin met video’s met bekende kinderboekenschrijvers. En ik doe natuurlijk ook mee.

Fantasievolle taalopdrachten

Deze schrijvers sporen de klas aan met leestips, ze lezen voor, geven persoonlijke schrijfadviezen en fantasievolle taalopdrachten. Daarna haal je de werkbladen erbij, en je klas gaat aan de slag!

Zo bouw je al met een uur per week aan onder andere leesvaardigheid, woordenschat, begrijpend lezen en schrijfvaardigheid. Instappen kan na de zomervakantie, na de herfstvakantie of na de kerstvakantie.

Meer weten?

Kijk snel op de website van De Schoolschrijver. En nog leuker: op 2 november heeft De Schoolschrijver een online sneak preview over de Jaarlijn. Schrijf je nu in en hoor in 45 minuten alles wat je wilt weten.

Schoolschrijver jaarlijn lezen en schrijven

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *