© Mark Kohn
Jozua Douglas

Kijk rond in mijn schrijfkamer

Deze zomer kwam Schooltv bij me op bezoek. Het resultaat is een prachtige 360 gradenfoto waarop je rond kunt kijken in mijn schrijfkamer. In de foto zitten filmpjes en opdrachten met schrijftips verstopt. Zoek je mee?

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (4)

 • Hanneke schreef:

  klopt het dat het filmpje niet meer werkt?

  • Jozua Douglas schreef:

   Hoi Hanneke, Dank voor je reactie. Bij mij werkt hij nog wel. Als het goed is word je doorgelinkt naar SchoolTV. Als dit filmpje het niet doet, zou dat aan je browser kunnen liggen. Ik werk met Safari en daarop werkt het prima. Als je problemen blijft houden, kan je het beste even contact opnemen met SchoolTV.

   Groet,

   Jozua

 • Louise Kerssemakers schreef:

  Beste Jozua,
  Echt heel leuk gemaakt. Je hebt er veel aan als je zelf zou willen gaan schrijven. Dat filmpje met de lintworm was ook heel grappig en volgens mij is er een verhaal met een lintworm in het boek gruwelijk grappige griezelverhalen gekomen! Leuk gemaakt en je kamer ziet eruit als een fijne werkplek!
  Groetjes van Louise

  • Jozua Douglas schreef:

   Beste Louise,
   Dank voor je reactie. Klopt. Tosca heeft een verhaal over een lintworm geschreven in Gruwelijk Grappige Griezelverhalen. En ik zelf had al eerder eens net zoiets over een lintworm geschreven in De vreselijke tweeling. Groetjes, Jozua