© Mark Kohn
Jozua Douglas

Recensies De verschrikkelijke badmeester

De verschrikkelijke badmeester werd enthousiast ontvangen en er kwam al na twee maanden een herdruk. Een overzicht van alle recensies over De verschrikkelijke badmeester.

Een hilarisch spannend leesboek voor kinderen die houden van een flinke dosis humor in een boek. — Getipt door het AD

Dit verhaal begint erg grappig, maar na een poosje wordt het ook nog superspannend. Er is de eerste ontdekking van Lev, daarna het feit dat niemand hem wil geloven, en dan gelukkig de hulp van de buren, zodat het verhaal enorm veel vaart krijgt en zeer spannend blijft tot het einde. De vlotte stijl en de grappige illustraties zorgen er mee voor dat dit verhaal voorbij vliegt. Net alsof je mee in de glijbaan van het zwembad zit. De personages zijn raak getypeerd en blijven beperkt, alleen wie noodzakelijk is om dit verhaal in gang te houden, mag meedoen. Een vrolijk boek dat je met plezier blijft herlezen. — Pluizuit.be

Het supergrappige boek wordt bijgestaan door ontzettend veel tekeningen, die net als de schrijfstijl overeenkomen met de boeken van Dahl: ze gelijken erg op de stijl van Quentin Blake. Een populaire stijl, die volledig past bij de vertelling. Een superleuk verhaal voor wat oudere kinderen, en zeker herkenbaar (succesvol zijn, niet zo succesvol zijn, bullebakken en opkomen voor jezelf). Een toppertje! — Coole Suggesties

Een fris leesboek vol humor om niet weg te leggen tot het uit is. — Kinderboekenblog

Een spannende detective voor kinderen. […] Het is geschreven als een film. De boeken waaraan gerefereerd wordt zijn verfilmd en ook dit boek is dat meer dan waard. […] Het verhaal voltrekt zich in vliegende vaart. Goed geschreven, humoristische illustraties en de ontknoping pas op de allerlaatste bladzijden. […] Meesterverteller. — Overblijfmagazine.

Dit superspannende boek vol leuke tekeningen en grappige lijstjes lees jij in een ruk uit.’ — Tina.

Dit hilarische verhaal is van roem en eer dromende gediplomeerde zwemmers met speurderskwaliteiten vanaf ca. 9 jaar op het lijf geschreven. — NBD Biblion (Samenwerkende bibliotheken.)

Recensies van lezers:

Onze dochter (10 jaar) over De Verschrikkelijke badmeester: “Echt super leuk… ze zouden er een film van moeten maken.”

Ik vind dit echt een supertof boek! (Mijn moeder zit in de griffeljury) wat mij betreft mag je winnen!

‘Dank dat je met je boek mijn zoon weer plezier in lezen hebt teruggegeven.’

‘Leuker dan Geronimo Stilton.’

‘We hebben heeeeeeeeeel hard gelachen.’

‘Het is een super boek ik heb het gelezen en je kan haast niet stoppen met lezen gewoon top!!!!!!’

Normaal hou ik niet zo veel van lezen maar jouw boek vond ik fantastisch, spannend, grappig en cool. Ga je binnen kort nog een boek over lev schrijven? Dan koop ik hem meteen.

Ik vond het boek heel leuk en ik wou dat meer kinderen het gingen lezen. Daarom wou ik graag mijn boekbespreking er over doen.

Het leest als een achtbaan en toen het karretje stopte wilde ik maar een ding en dat was nog een keer. Echt meesterlijk, ik werd meegenomen, in één adem las ik het boek uit. Spannend en verrassend en ongelofelijk stromend. Zo jammer dat het niet verder gaat.

‘Jury Hotze de Roosprijs 2013: ‘De kinderen van de Zaanse Kinderjury vinden dit een grappig, leuk en spannend boek. Citaat van een jurylid: “Het is een leuk boek. Vandaar mijn cijfer, een 10.’

Ik vond het een super grappig en spannend boek. Ik ben niet zo heel erg dol op lezen, maar uw boek heb ik met veel plezier uitgelezen, samen met mijn oma.

Ik vind het boek super leuk en ga aan mijn klas vertellen dat ze het allemaal moeten lezen.

Ik heb net uw boek ‘ de verschrikkelijke badmeester’ gelezen. Ik vond het een heel leuk boek! Zo leuk dat ik mijn boek bespreking er over wil houden in plaats van over Harry Potter. Er zit veel humor in het boek! Daar hou ik van.

Half november kreeg ik van mijn uitgever te horen dat het boek was getipt voor de Nederlandse Kinderjury in de categorie 10 – 12 jaar. Een mooi compliment, omdat er van het enorme aanbod aan kinderboeken, slechts 25 op de lijst komen. Zou het boek voldoende stemmen krijgen?

Twee weken later belde de uitgever om te vertellen dat het boek een tweede druk zou krijgen. De 3000 exemplaren van de eerste druk waren in 2 maanden bijna geheel uitverkocht. Bedankt allemaal! Ik ben nu al meer dan tevreden.

Boekbespreking? Hier vind je tips.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (2)