© Mark Kohn
Jozua Douglas

De ongelooflijke Ravi Ravioli verkrijgbaar als luisterboek

Na De gruwelijke generaal is nu ook De ongelooflijke Ravi Ravioli verkrijgbaar als luisterboek. Ga maar lekker in je hangmat liggen en laat je voorlezen. Stream o.a. via Storytel.

Als kind vond ik het geweldig om naar verhalen te luisteren. Uren zat ik op de bank met mijn ouders en mijn zusje te luisteren naar de verhalen over Narnia van C.S. Lewis. Mijn ouders lazen ze voor, avondenlang.

Helaas waren er in die tijd nog geen luisterboeken, want dan had ik mezelf tijdens de lange reizen naar Denemarken en Frankrijk zeker laten voorlezen op de achterbank van onze auto. Wat een geluk dat er nu zoveel luisterboeken zijn! Want hoewel het natuurlijk het fijnst is als je ouders zelf voorlezen, is het zeker handig dat je ze niet altijd hoeft te storen.

Bijna 5 uur luisteren

Er zijn van mij op dit moment twee luisterboeken verkrijgbaar: De gruwelijke generaal en De ongelooflijke Ravi Ravioli. Prachtig voorgelezen door stemacteur Sander de Heer.

Voor 13,99 geniet je bijna vijf uur lang van een boek. Heerlijk voor op de achterbank van de auto, aan de rand van het zwembad of tijdens een van die saaie kasteelbezoeken van je ouders.

Eindeloos streamen

Het boek is ook te beluisteren via Storytel, een streamingsdienst. Voor 9,99 per maand heb je een abonnement en heb je onbeperkt toegang tot een grote bibliotheek aan luisterboeken.

Stream nu!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *