© Mark Kohn
Jozua Douglas

Luisterboeken Jozua douglas

Wist je dat veel van mijn boeken ook als audioboek zijn verschenen? Op deze pagina vind je een compleet overzicht van alle luisterboeken van Jozua Douglas. Je streamt ze eenvoudig via o.a. Storytel.

De tijdmachine en andere ongelooflijke reisverhalen

De tijdmachine en andere ongelooflijke reisverhalen

Een tijdmachine reist per ongeluk naar de dinotijd. Een krokodillenfluisteraar vindt ’s ochtends zomaar twee krokodilleneieren in zijn bed. En staat er nou echt een spook voor de trein van ome Cor? 

Een bundel hilarische reisverhalen met nuttige tips die heel misschien ooit je leven kunnen redden. Want weet jij wat je moet doen als je zonder parachute uit een vliegtuig valt? Of ontvoerd wordt door een buitenaards ruimteschip? Je ontdekt het allemaal in deze korte reisverhalen van Jozua Douglas.

Eerder verschenen in de bundel Pech onderweg.

Een luisterboek is een gesproken boek, ook wel audioboek. De tekst wordt voorgelezen door een stemacteur en soms door de auteur zelf.
Luisterboeken kun je kopen bij alle online boekhandels, zoals Libris, Bruna of Readshop.
Je kunt de luisterboeken van Jozua Douglas streamen bij verschillende platformen, zoals Storytel, Fluister en Kobo plus.
De meeste zijn ingesproken door stemacteur Sander de Heer. Kees Boot sprak de korte verhalen in.
Audioboeken zijn helaas niet gratis. Schrijven is mijn beroep en daarom kosten de boeken geld. Gratis boeken zijn dus altijd illegaal. Je kunt ze wel streamen via een platform. Dan luister je onbeperkt voor een vast bedrag per maand.
Ja, in een audioboek wordt alle tekst precies zo voorgelezen als in het echte boek staat. Heel soms passen we iets aan. Dit is vooral zo wanneer een illustratie een deel van het verhaal vertelt. Dan wordt soms een zinnetje aangepast.

De moeder van Mercedes koopt een spotgoedkoop dekbed. Maar er is iets mee: het glijdt telkens vanzelf van het bed. Hendriks wrede stiefvader, Arend Bottenblij, is zager in het ziekenhuis. Als Hendrik een keer doet of hij ziek is, verzint Dokter Bottenblij een gruwelijke straf. En uit een grafkist van begrafenisondernemer Bastiaan Koekoek komen gekke geluiden. Drie zeer grappige griezelverhalen die misschien wel waargebeurd zijn.

Eerder verschenen in de verhalenbundel Gruwelijk Grappige Griezelverhalen.

Meer luisterboeken van Jozua douglas

Jozua Douglas Boeken De verschrikkelijke badmeester
Jozua Douglas Boeken De vreselijke tweeling
De gruwelijke generaal
De ongelooflijke Ravi Ravioli
Jozua Douglas Boeken Operatie Pisang
ufo alarm costa banana 4
De eilandenruzie Costa Banana 5 Luisterboek Jozua Douglas
Kinderboekenweek 2020 Piranha-complot Costa Banana 6
Bureau Speurneus en de boekenmaffia
Bureau Speurneus 2 De junglebende
Jozua Douglas - Boeken - Keesie Kippenkop - De rioolridder
Bureau Speurneus en het eilandmysterie Jozua Douglas-web

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (6)