© Mark Kohn
Jozua Douglas

Stem voor de Kinderjury en maak kans op je lengte in boeken

Tot en met 24 april kun je stemmen voor de Kinderjury 2024. Mijn boek Bureau SPEURNEUS en het eilandmysterie doet mee. Als je stemt maak je kans op je lengte in boeken! Stem nu meteen!

Stem nu!

Hoe moet je stemmen voor de kinderjury?

Bureau SPEURNEUS en het eilandmysterie Jozua Douglas

Elk jaar kiezen de kinderen van Nederland hun favoriete boek tijdens de stemweek van de Kinderjury. Het boek met de meeste stemmen wint de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. De belangrijkste kinderboekenprijs van Nederland.

Bureau SPEURNEUS en de boekenmaffia in top 3

Twee jaar geleden stemden veel kinderen op Bureau SPEURNEUS en de boekenmaffia. Dit boek eindigde uiteindelijk in de top 3.

Dit jaar doet Bureau SPEURNEUS en het eilandmysterie mee. Het boek staat op de tiplijst van de Kinderjury 2024. Hieronder lees je meer over de Kinderjury.

Veelgestelde vragen over de Kinderjury 2024

Alle kinderboeken die in 2023 zijn verschenen doen mee, dus niet alleen boeken van de tiplijst. Je herkent de boeken aan aan het logo van de Kinderjury en het jaartal 2024.
De tiplijst is een lijst met 50 boeken: 25 boeken uit de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar en 25 boeken in de leeftijdscategorie 10 t/m 12 jaar. Bureau Speurneus en het eilandmysterie staat in de tweede categorie. Bekijk hier de hele tiplijst.
Alle kinderen van 6 t/m 12 jaar mogen stemmen op hun favoriete boeken van het afgelopen jaar. Je hoeft niet per se op boeken uit je eigen leeftijdscategorie te stemmen.
De stemweek van de Kinderjury 2024 begint op maandag 10 april en loopt tot en met 24 april. Dan kun je stemmen op Bureau SPEURNEUS en het eilandmysterie. Zet het dus vast in je agenda.
De leesweken van de Kinderjury zijn de weken voorafgaand aan de stemperiode. Nederlandse kinderen lezen zoveel boeken ze kunnen zodat ze een goede keuze kunnen maken.

Stemmen Kinderjury 2024
Illustratie Geert Gratama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (86)